OPDRACHTEN

Accountant/Dossierbeheerder

Voor onze klant, een gerenommeerd en ervaren boekhoudkantoor, gaan wij op zoek naar een gedreven Accountant/Dossierbeheerder.

Lees verder

Wil je graag solliciteren
voor deze opdracht?

Upload hier je cv

Accountant/Dossierbeheerder

Voor onze klant, een gerenommeerd en ervaren boekhoudkantoor, gaan wij op zoek naar een gedreven Accountant/Dossierbeheerder.

Regio

  • Gent
  • Roeselare

Looptijd

Permanent

Functieomschrijving

Je kan autonoom werken en bent in staat om een klantenportfolio van A tot Z op te volgen. Het opmaken van balansen, jaarrekening en het uitvoeren van een juiste BTW- en belastingaangifte heeft voor jouw geen geheimen meer. Je bent gedreven door je vak en blijft op hoogte van de nieuwste zaken door het volgen van opleidingen. Het op een projectmatige wijze tot een goed einde brengen van overnames, successieplanningen en fiscale optimalisaties gaat je goed af. Je krijgt hiervoor de nodige ondersteuning van het management, je collega’s en onze gespecialiseerde diensten. Je wordt tewerkgesteld in een dynamisch team en zal rechtstreeks rapporteren aan de kantoorverantwoordelijke.

Profiel

Je volgde een opleiding als bachelor in de Accountancy-Fiscaliteit of je hebt een Master in een bedrijfseconomische richting. Je gaat nauwkeurig te werk, bent stressbestendig en goed in de omgang met klanten. Je bent bereid om je continu bij te scholen door middel van het volgen van de nodige opleidingen.

Aanbod

Onze klant biedt een contract van onbepaalde duur, tal van doorgroeimogelijkheden, opleidingsmogelijkheden, leuke teamactiviteiten (teambuilding, sportieve activiteiten,…) en een competitief verloningspakket (bedrijfswagen, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, bonussen, …).

Let's Talk!

Bij Moore Interim Management luisteren we graag naar hoe we u kunnen helpen.