ONZE REFERENTIES

Je hoeft onze marketing niet te geloven,
Lees gerust wat we bij onze klanten realiseren

ENKELE VAN ONZE REALISATIES

Sinds onze opstart in 2016 hebben we tientallen succesvolle opdrachten uitgevoerd, gaande van korte termijn ondersteuning over interim management opdrachten tot de permanente invulling van financiële functies bij onze klanten.

Permanente rekrutering

Voor verschillende bedrijven hebben we succesvolle permanente invulling van de (Groep) CFO functie gerealiseerd.

Interim Management Oplossingen

Voor enkele midmarket bedrijven hebben we verschillende interim management opdrachten uitgevoerd als CFO, CIO en CEO.
Onze klanten appreciëren de flexibiliteit van de oplossing en onze eigen ervaringen in lijnfuncties als in consulting opdrachten om deze cruciale opdrachten succesvol af te werken.

Continuïteit op maat

Voor een internationale, beursgenoteerde farmagroep hebben we met verschillende eigen professionals en freelancers de transitie naar een nieuwe organisatie ondersteund. Onze consultants hebben in verschillende rollen (finance, HR, business systems,..) voor continuïteit en expertise gezorgd.

Management Buy Out ondersteuning

Voor een familiale KMO hebben we meegewerkt aan de financiële due dilligence in het kader van een Management Buy Out transactie.

Ad hoc business support

Voor de Belgische dochter van een grote internationale groep hebben we samen met de directie het nieuwe financieel plan opgemaakt alsook de voorbereiding voor de investeringsanalyse voor een aantal nieuwe business applications. We hebben een actieve rol in het project management voor de implementatie van de nieuwe tools gespeeld.

Strategic Partnering

Voor een sterkgroeiend Belgisch dienstenbedrijf hebben we met verschillende hands-on consultants meegewerkt aan de implementatie van de uitkomsten van een strategische oefening. Zowel op het vlak van de organisatie in finance en customer service als op het vlak van de implementatie van een aantal nieuwe softwaretoepassingen hebben we belangrijke toegevoegde waarde geleverd.